facebook

CZECH SUBARU
OffRoad team

na Tuareg Rally 2015

motto akce:
„Písečná výzva!!!“
O co jde?
CzechSubaruOffroadTeam - opět do Afriky, již za týden odjíždíme na velmi prestižní a zajímavý závod,Tuareg Rally 2015. Zásluhou Aleše Vaňka a Aleše Drnce je závodní "Subaru Leone Afrika speciál" perfektně připravené, stejně tak i doprovodná Toyota LC95. Oba mechanici již od konce loňského roku strávili v dílnách dobřanského Subaru spoustu hodin na přípravách techniky a vybavení. Tak tedy, hurá do Afriky! Konkurence bude více než veliká a tak doufáme, že se naše startovní číslo 263 příliš neztratí. Protože závod dělá nejen dobrá trať a organizace, ale především konkurence, jsme rádi, že se závodu účastní téměř 50 aut, buggy a kamiónů se kterými budeme soupeřit a finálně bude závod jistě zajímavý i díky dalším 135 motorkářům a čtyřkolkářům.Takže účast je opravdu veliká, dokonce je to nový rekord v 16 leté historii Tuareg Rally. Posádky zastupují země jako: USA, Kanada, Nový Zéland, Island, Skotsko, Anglie, Švédsko, Finsko, Rusko, Česká republika, Rumunsko, Slovensko, Německo, Maďarsko, Slovinsko, Švýcarsko, Francie, Itálie, Rakousko, Holandsko a Belgie.
Naše posádka závodního Subaru bude stejně jako v posledních třech letech - Jirka Strejc a Míla Janáček a doprovodnou asistenční Toyotu budou pilotovat společně mechanici Aleš Drnec a Aleš Vaněk. Jak si vedeme budete moci sledovat standardně na našich stránkách www.subarudobrany.cz nebo na FB Czech Subaru OffROAD Team či na oficiálních stránkách organizátora www.tuareg-rallye.com. Budeme se snažit dodávat i nějaké obrázky, pokud to bude možné. Bude zde také k online sledování i náš SPOT.
Jako každoročně nás můžete přijít podpořit!
Tímto vás zveme na odjezdové setkání s našimi posádkami a vozy, které tradičně proběhne v plzeňském Subaru Autwec, Útušická 3, Plzeň. Kdy? 2.3.2015 od 15h.

»» Spot GPS - Subaru 263 (závod) ««
»» Spot GPS - Toyota 580 (asistence) ««

odkaz - Facebook
 

odkaz - Tuareg rallye.com
 

mapa trasy
Tuareg Rallye
7.3.   – Technické přejímky v Ouarzazate (12:00 – 18:00 hod. )
8.3.     Stage 1   Ouarzatate – Zagora (ca. 300 km)
9.3.     Stage 2   Zagora – Merzouga (ca. 250 km)
10.3.   Stage 3   Kingsstage (ca. 250 km Dunách)
11.3.   Stage 4    Erg Chebi – Dunerace (ca. 80 km)
12.3.   Stage 5   Mersouga – Zagora (ca. 250 km)
13.3.   Stage 6    Zagora – Erg Chigaga (ca. 350 km)
14.3.   Stage 7   Zagora – Ouarzazate (ca. 250 km)